www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ŞAMPİYONLUK ÇOK YAKIN”

 ŞAMPİYONLUK ÇOK YAKIN”

İnegölspor'un devre arasında Süper Lig ekibi Gençlerbirliği'nden kiraladığı genç golcü Ersel Aslıyüksek, İnegölspor'un şampiyonluğa çok yakın olduğunu ve takım içerisindeki arkadaşlık ortamı ile bu hedefi yakalayacaklarını belirtti.

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor’un devre arasında Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’nden kiraladığı genç golcü Ersel Aslıyüksek, gerçekleştirilen röportajda merak edilenleri yanıtladı. Bordo Beyazlı forma altında oynadığı 2 maçta 2 gol ve 1 asiste imza atan Aslıyüksek, şampiyonluğa inandığını ifade etti.

ARKADAŞLIK ORTAMI ÇOK İYİ

Kendisi ve futbol hayatı hakkında bilgiler vererek konuşmasına başlayan genç oyuncu Ersel Aslıyüksek, “1993 Rize doğumluyum. Futbola 10 yaşımdayken Kartalspor Futbol Okulu’nda başladım. Orada bir müddet futbol okulunda oynadım daha sonra beni altyapıya aldılar. 3 senesi profesyonel olmak üzere 9 senem Kartalspor’da geçti. Orada iyi bir çıkış yakaladım, geçtiğimiz sene güzel bir sezon geçirdim. 18 yaşımda PTT 1. Lig’de oynadım. Geçtiğimiz sezon yakaladığım çıkış sonrasında Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’ne iyi bir transfer yaptım. Erciyes, Gaziantep, Konya gibi birçok takım istiyordu, Gençlerbirliği sonradan çıktı. Gençlerbirliği’ne gitmemin sebebi gençlere önem veren bir kulüp olmasıdır. Oraya gittiğim için çok gururlandım. İyi geçti. Ufak tefek sıkıntılar oldu, hoca değişiklikleri oldu. Orada güzel şeyler kazandım, arkadaşlık ortamı çok iyiydi. Stancu olsun Doğa ağabey olsun büyük ağabeylerimizden iyi şeyler öğrendim. Devre arası geldi, kiralık olarak ayrılmaya karar verdim. PTT’den de birçok kulüp aradı ama orada sıkıntı yaşadığım için kafamın rahat olması lazımdı. Tanıdığım, bildiğim Şaban hocam beni çok istiyordu. İnegöl şampiyonluğa oynadığı için burada bir çıkış yakalayabileceğimi, şampiyonluk yaşayacağımı ve üzerine katarak seneye daha iyi bir başlangıç yaparım diye düşünerek buraya geldim. İyi ki de buraya gelmişim. İlk maçta 2 gol ile başladım. Takımıma 3 puan kazandırdım. Buraya geldiğim için çok mutlu oldum. İlk geldiğim günden beri Antalya kampından itibaren herkes beni sahiplendi, hemen içlerine aldılar. Arkadaşlık ortamı çok iyi, bana hiç yabancılık hissettirmediler. Hemen takıma ayak uydurdum. Bu benim için çok büyük bir avantaj oldu. Yarım sezon hiç top oynamadım buraya gelince bir bocalama olur diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Arkadaşlık ortamı sayesinde ağabeylerim, arkadaşlarım beni kendime getirdiler. İyi oldu, iyi bir başlangıç yaptım. Uğur ağabey olsun Cihan ağabey olsun Kemal ağabey, Bilal ağabey çok tecrübeli futbolcular. Onlarla birlikte çok iyi işler yapacağız. Şampiyonluk çok yakın. Bu takımla, bu arkadaşlıkla şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.

“İNANILMAZ MÜTHİŞ BİR TARAFTARI VAR”

İnegöl’ü gezme fırsatı bulamadığını belirten Ersel Aslıyüksek, “Güzel bir şehir. Yoğun bir nüfusa sahip. İnegölspor camiasını geçtiğimiz seneden de biliyorum, Kartalspor ile maça gelmiştim. İnanılmaz müthiş bir taraftarı var. O desteklerini iyi günde olsun, kötü günde olsun her zaman sürdürmelerini isterim. Şuan iyi gidiyoruz. Bazen taraftarlar arasında birkaç olumsuz şeyler geliyor. Bu direk futbolcuya olduğunda her zaman futbolcuyu etkiler. Bu geçen hafta Okan arkadaşımıza oldu, maç esnasında morali bozuldu. Onların olmaması gerekiyor. Birkaç kişi dışında iyi gidiyor, taraftarlardan çok memnunum. Desteklerini devam ettirmeleri gerekiyor” şeklinde konuştu.

“RAİF AĞABEYİ YAKALAYAMADIM”

En çok Kartalspor A2 takımındayken yaşadığı şampiyonluktan dolayı mutlu olduğunu belirten Aslıyüksek, “Profesyonel anlamda geçtiğimiz sezon ilk yarı pek fazla şans bulamadım ama 2. yarı 13 tane gol attım. Gol krallığını kovaladım ama Raif ağabeye yetişemedim. Güzeldi. Geçen sene benim için çok güzel geçti” diye konuştu.

HEDEF: MİLLİ TAKIM

Kariyerinde hedeflediği noktayı açıklayan Aslıyüksek, “Hiç milli olmadım. Öncelikle A Milli Takım’da oynamayı hedefliyorum. Daha sonra Süper Lig takımlarında kalıcı olarak kalabilmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

“İYİ ŞEYLER YAPACAĞIMI HERKESE KANITLAYACAĞIM”

Gençlerbirliği’ne geri döndüğünde iyi bir çıkış yapacağına inandığını belirten Aslıyüksek, “Burada iyi bir sezon geçirip seneye Gençlerbirliği’ne gidip orada daha iyi bir çıkış yakalayacağıma inanıyorum. Bunu da bu sene burada kanıtlayacağım, herkese göstereceğim. Seneye iyi bir şey yapabileceğimi herkese göstereceğim” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00